Gjermania kthen 408 azilkerkues shqiptare brenda javes

Gjermania kthen 408 azilkerkues shqiptare brenda javes

Shteti gjerman vijon kthimin e azilkërkuesve shqiptar që iu është refuzuar kërkesa. Autoritetet gjermane bënë publik një grafik të fluturimeve të posaçme për riatdhesimin e shtetasve shqiptarë.

Në datën 5 nëntor, pritet të ulet në aeroportin e Rinasit një avion me 160 azilkërkues. Ndërkohë, në datën 6 nëntor janë përcaktuar dy avionë përkatësisht me 60 dhe 188 azilërkues që do të riatdhesohen. Autoritetet gjermane kanë parashikuar të tjera fluturime deri në kthimin e të gjithë azilantëve.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama