Fotolajm Qente e rruges bejne mjek roje ne ambulanca

Fotolajm: Qente e rruges bejne mjek roje ne ambulanca

Që qentë kanë pushtuar rrugët e qyteteve tona, kjo nuk përbën habi, por që të pushtonin edhe qendrat shëndetësore, kjo është e patolerueshme. Kështu i ka ndodhur sot në një qytetari i cili sipas diciturës së fotos, ka shkuar për të vizituar fëmijën në Qendrën Shëndetësore në Rrugën “Siri Kodra” dhe ka gjetur në shkallët e këtij institucioni shëndetësor një qen rruge të rehatuar për 7 palë qejfe. “Ka shkuar për t’u vizituar apo bën mjek roje?”.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama