Fotoja qe po thyen rrjetin Shitesja e majdanozit lexon liber

Fotoja qe po thyen rrjetin: Shitesja e majdanozit lexon liber

Kjo foto po bën bujë në rrjet. Në një moment kur publiku i internetit është i revoltuar ndaj qeverisë, e cila iu sekuestron mallin tregtarëve të vegjël që janë për bukën e gojës, ndërkohë që me subjektet e ndryshme abuzive që nuk janë për mbijetesë tregohet “tolerante”, vjen kjo fotografi tepër domethënëse.

“Kjo nënë, gjyshe e ndoshta dhe stërgjyshe, shet majdanoz nga kopështi i saj, për të blerë bukën e ditës, e ndërkohë lexon…

Një leksion shembullor për ata që kanë harruar ç’do të thotë LIBËR! Dhe për zengjinët e rinj!


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama