Film Eposi i Kreshnikeve - cmimi special (Video)

Film: 'Eposi i Kreshnikeve' - cmimi special (Video)

Projekti shkencor “Eposi shqiptar drejt programeve të Unescos” i financuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka fituar çmim special nga “Europa Nostra”, organizatë kjo që konsiderohet si zëri i trashëgimisë kulturore në Evropë. Këtë çmim e ka pranuar ministri i arsimit të Kosovës Arsim Bajrami i cili tha se ky projekt ka rëndësi të madhe për promovimin e vlerave që ka eposi i kreshnikëve, e që sipas tij duhet të jetë edhe në mbrojtje të Unesco-s.

 

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama