Ermonela Jaho ben shqiponjen ne Teatrin Mbreteror

Ermonela Jaho ben shqiponjen ne Teatrin Mbreteror

Sopranoja e njohur shqiptare, Ermonela Jaho ka interpretuar në Teatrin Mbretëror të Spanjës, një nga personazhet më pikant të Shekspirit, Desdemonën.

Me potencën vokale dhe me interpretimin brilant, Jaho ka mahnitur publikun përkrah artistit Gregory Kunde si Otello. Sopranoja nuk e ka fshehur dot krenarinë e të qenit shqiptare, si dhe përkatësinë e saj etnike, edhe në skenë përmes simboleve kombëtare.

Ermonela Jaho ka bërë me duar simbolin e shqiponjës teksa ka interpretuar rolin e saj në skenë.

Mësohet se në skënë duke ndjekur shfaqen ka qenë dhe Mbreti Filipe i VI dhe Mbretëresha Leticia në Spanjë një foto me të cilët e publikoi sopranoja shqiptare menjëherë pas shfaqjes.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama