Emrat me te perhapur te femijeve ne bote per vitin 2013

Emrat me te perhapur te femijeve ne bote per vitin 2013

Nëse po kërkoni për një emër të këndshëm dhe në modë për djalin apo vajzën që prisni të lindni, hidhi një sy emrave më të përhapur të vitit 2013. Emri me të cilin janë pagëzuar shumë prej djemve vitin e shkuar është Noah, ndërsa për vajzat Sophia.

 

Vajza

 

1. Sophia 

2. Emma 

3. Olivia 

4. Isabella 

5. Ava 

6. Mia 

7. Emily 

8. Abigail 

9. Madison 

10. Elizabeth

 

Djem

 

1. Noah 

2. Liam 

3. Jacob 

4. Mason 

5. William 

6. Ethan 

7. Michael 

8. Alexander 

9. Jayden 

10. Daniel


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama