E dashura e le me shaka per 1 prill ai pranon seriozisht

E dashura e le me shaka per 1 prill, ai pranon seriozisht

Kur Hayleigh Mcbay i bëri një shaka të dashurit të saj më 1 prill me rastin e ditës së gënjeshtrave, gjëja e fundit që ajo mund të priste ishte që ai të binte dakord me të.

Ajo i dërgoi atij një mesazh në WhatsApp për t’i bërë të ditur se nuk dëshironte të vazhdonte të ishte ende e dashura e tij dhe priste që ai të shtangej. Hayleigh i tha: “Nuk dua të vazhdoj më me ty. Nuk ndihem e lumtur.” Ai qe dakord dhe ia ktheu: “Falë Zotit e the ti e para, duke më lehtësuar barrën që ta bëja unë një gjë të tillë”.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama