Cmendet nga bukuria e natyres zhvishet turistja norvegjeze

'Cmendet' nga bukuria e natyres, zhvishet turistja norvegjeze

Bukuria mahnitese e Maleve të Rugovës ka bërë që alpinistja norvegjeze, Marina Laura Bontà të zhvishet. Ajo nuk është mjaftuar duke ndjerë freskinë e maleve të Rogovës e veshur, por ka vendosur të zhvishet nga mesi e lart për të "shijuar" më shumë freskinë dhe aromën e kësaj bukurie mahnitëse.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama