CNN cmenduria e te blerit iPhone 7. Kostoja 3 here me e ulet se vlera e shitjes

CNN, cmenduria e te blerit iPhone 7. Kostoja 3 here me e ulet se vlera e shitjes

Sipas një vëzhgimi të bëra nga ‘CNN’ kostoja e prodhimit të një iPhone 7 versioni 128 giga, nuk i kalon 300 dollarët edhe pse çmimi i shitjes së një celulari të tillë është tejet i kripur.

Në vëzhgimin e bërë celulari zbërthehet në të gjitha pjesët përbërëse të tij duke llogaritur çmimin për secilën prej tyre.

Ekrani kushon 37 dollarë

Bateria kushton 4 dollarë

Kamerat kushtojnë 26 dollarë

Bordi kushton 74 dollarë

Mikrofoni dhe altoparlanti 11.5 dollarë

Kasa kushton 22 dollarë

Pjesët e tjera kushtojnë 117.5 dollarë.

Nëse kjo shumë mblidhet del 292 dollarë ndërkohë që çmimi i shitjes së iPhone 7 është 749 dollarë.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama