Banesat me qera

Banesat me qera
"Ndonëse kërkimi i  banesës është më i vështirë se blerja e peshkut, kjo s’do të thotë që është e pamundur."

Mendo fillimisht nëse dëshiron të jetosh në banesë me qera, në banesë private, në banesë me pronësi të pjesshme apo në banesë me të drejtë banimi. Njoftime mbi banesa të lira mund të gjeni në gazeta dhe tabela njoftimesh. Gjithashtu, ja vlen të pyesni të njohurit, fqinjët e të afërmit tuaj mbi banesa të lira. Rëndësi ka që ju vetë të jeni aktiv.

Për shembull mund të gjesh banesë nga këto vende:

Banesat me qera

    * Lajmërime për banesa me qera në Internet, gazeta, tabela lajmërimi dhe të tjera si këto
    * Mund të pyesësh për banesë me qera edhe tek zyra e pasurive të patundshme
    * Shumë banka, shoqëri sigurimi dhe shoqata, zotërojnë banesa të cilat i japin me qera
    * Edhe komunat kanë banesa me qira. Kriteret për marrjen e një banese të komunës me qira janë nevoja aktuale për banesë, pasuria dhe të ardhurat.

per me shume inforamcion ju sherben www.realestate.al  

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama