Astronauti gjerman foto te maleve te Shqiperise nga hapesira

Astronauti gjerman, foto te maleve te Shqiperise nga hapesira

Një astronaut gjerman ka befasuar shqiptarët me një foto mahnitëse nga hapësira. Alexander Gerst ka publikuar në profilin e tij në rrjetin social “Facebook” një foto, në të cilën shfaqet Shqipëria, Maqedonia dhe Kosova.

“Bora e parë në malet e Shqipërisë, Maqedonisë dhe Kosovës”, ka qenë ky mbishkrimi që shoqëronte pamjen e mrekullueshme që Gerst ka shpërndarë për ndjekësit e tij online.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama