Apple njeh Kosoven

'Apple' njeh Kosoven

Risia më e madhe e kompanisë "Apple" për kosovarët është fakti se për herë të parë, Kosova është vënë në listën e shteteve. Ky është një lajm vërtetë i mirë për shtetin e ri, të cilin po ashtu, muaj më parë e ka njohur edhe rrjeti social, "Facebook". Me Apple dhe Facebook, ndoshta asnjë kompani tjetër nuk do të hezitojë më ta vendosë Kosovën në listën e shteteve.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama