Apple ka gati Iphone 7

Apple ka gati Iphone 7

Apple do të nxjerrë në treg dy pajisje të reja pas Apple Watchit, që planifikohet të vijë në pranverën e vitit 2015 bashkë me iPhone 6S-it. Sipas lajmeve të fundit, Apple do të dyfishojë madhësinë e RAM-it në iPhone 7 dhe iPad Air 3. Iphone 7 do të ketë dy GB RAM, ndërsa iPad Air 3 do të ketë 4GB. IPhone 6 dhe 6 Plus erdhën me nga 1GB RAM kurse Air 2 kishte 2GB.

Nëse kjo konfirmohet atëherë iPhone dhe iPadi i ri do të jenë shumë më të shpejtë dhe do të “vrasin” kundërshtarët duke marrë parasysh se edhe çipi i Samsungut do të jetë pjesë përbërëse e këtyre pajisjeve.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama