Ansambli i kengeve dhe valleve ILIRIDA fiton nje tjeter cmim

Ansambli i kengeve dhe valleve 'ILIRIDA' fiton nje tjeter cmim

Ansambli i këngëve dhe valleve “ILIRIDA” -Shkup ka fituar çmimin e madh ndërkombëtar në Festivalin “SHKUPI” SHKUPI FOLK FEST 2017 , i cili u mbajt për herë të parë në qytetin e Shkupit dhe zgjati plot tre ditë. Ansambli “ILIRIDA” mori çmimin e madh të Festivalit “Halil Latifi”.


“Halil Latifi” ishte nga fshati Gërçec dhe cilësohet si dëshmori i parë i demokracisë , ku për hirë të tij edhe çmimi i madh i Festivalit u emrua në emrin e tij.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama