Alkooli vret 114 here me shume se kanabis

Alkooli vret 114 here me shume se kanabis

Kanabisi nuk është asgjë para alkoolit, madje mund të konsiderohet një vrasës shumë herë më pak i fuqishëm se alkooli. Sipas një studimi të bërë së fundmi alkooli vret 114 herë më shumë se kanabisi. Në listën e “vrasësve” më të mëdhenj alkooli zinte vendin e parë duke lënë pas gjithë të tjerët. Nga studimi i bërë alkooli është në vendin e parë dhe ndiqet nga heroina në vendin e dytë dhe kokaina në vendin e tretë.

Më poshtë renditen sipas radhës duhani, ekstazi, methadoni sintetik dhe kanabis. Siç shihet edhe nga renditja edhe duhani vret shumë herë më shumë se sa kanabisi.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama