Ajola Xoxa kapet mat? Pergjime kompromentuese per gruan e Veliajt

Ajola Xoxa kapet mat? Pergjime kompromentuese per gruan e Veliajt

Zonja e parë e Tiranës është përgjuar në biseda intime.Faqja aq shumë e ndjekur e shqiptarëve në Facebook, Lolita ka paralajmëruar për publikimin e bisedave private intime të bashkëshortes së kryetarit të Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj.

Nuk dihet ende se me kë janë bërë këto biseda. Kujtojmë se faqja “Lolita” ka qenë në qendër të sulmeve nga mediat pranë qeverisë dhe bashkisë së Tiranës pas përgënjeshtrimit që i bëri gruas së Veliajt me një fustan për të cilin tha se ia kishte qepur gjyshja por në fakt rezultonte të ishte i një marke shumë të famshme dhe i blerë 2 mijë euro.

“Kështu është kur nuk fshin pluhurat lartë dhe poshtë tavolinës moj Ajola. Të hyn mola në zyrë dhe te grin fustanin e gjyshes.. të përgjon edhe bisedat intime”, shkruan Lolita në Facebook.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama