80-vjecaret pasi u permbysen me makine pozuan menjehere per selfie

80-vjecaret pasi u permbysen me makine, pozuan menjehere per selfie

Një çift 80-vjeçarësh u përmbysën me makinë në një rrugë të Los Angeles, por asnjëri prej tyre nuk u dëmtua. Përkundrazi plaku pati kohë që të dilte nga makina dhe të bënte një foto teksa e shoqja qëndronte ende brenda makinës, në vendin e shoferit. Por jo vetëm kaq! E moshuara i kërkoi bashkëshortit celularin që të bënin edhe një selfie për ta postuar në rrjetet sociale në internet.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama