5 shenjat qe tregojne krizen ne cift

5 shenjat qe tregojne krizen ne cift

Do te mjaftonte vetëm pak kohë e shkurtër, pak sinqeritet me veten tuaj për të kuptuar se lidhja juaj është drejt përfundimit, ndaj ka ardhur momenti të reflektoni dhe të ribëni edhe një herë llogaritë.

Llogarite para së gjithash se do të ngeleni vetëm, me detyrimin për të përballuar problematikat e jetës, por gjithsesi, është më mirë që në vend që të fshehim kokën në rërë si struci, të përballemi me realitetin, por asnjëherë para se të lexojmë këto shenja të mëposhtme të cilat janë shumë të nevojshme që t’i shikoni.

1. Zënkat. Zënkat pa shkak bëhen përherë dhe gjithnjë janë më të shpeshta.

2. Mungesa e kontaktit fizik. Mungesa e dëshirës për çfarëdo lloj kontakti, qoftë edhe delikate fillojnë të zvogëlohen, duke shkuar deri në kufizim thuajse total të atij fizik dhe seksual.

3. Agresiviteti. Nuk janë të rralla rastet që edhe një gjë e vogël fillon të bëhet shkak për ngritjen e zërit, madje dhe qëndrimi pranë bëhet i padurueshëm.

4. Mllefet. Veçanërisht për problematika sa do të vogla, të cilat kanë mbetur pa u zgjidhur, janë shpesh një arsye e fortë për konflikte dhe mungesën e dëshirës për të ndryshuar gjerat.

 5. Indiferenca. Para se gjithash nuk ka me vend për asnjë shenjë xhelozie. Vendin e saj e ka zënë indiferenca.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama