5 plazhet 100 perqind te pastra ne Shqiperi

5 plazhet 100 perqind te pastra ne Shqiperi

Shëngjini, Velipoja, Borshi, Ksamili dhe Himara janë 5 plazhet ku mund të projektoni pushimet tuaja pa pasur frikë se papastërtia mund t’ju shqetësojë.

Këto 5 plazhe janë 100% të pastër sipas AKM.

Agjencia Kombëtare e Mjedisit, raporton se nga cilësia e plazheve është përmirësuar ndjeshëm në 12 plazhet të monitoruara.

Pastërtia është rritur ndjeshëm në shumë nga plazhet e vendit dhe po punohet për pastrimin 100% të tyre.

Sipas raportit të AKM, shkaku kryesor i ndotjes ishin ujrat e zeza urbane.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama