20 pyetjet me te cuditshme qe kerkohen ne Google

20 pyetjet me te cuditshme qe kerkohen ne Google

Duke përdorur Google Autocomplete dhe Keyword Planner, Digitalloft ka përgatitur 20 pyetjet më të çmendura që janë bërë në motor kërkimin, Google.

A jam shtatzënë?

Si të shkoj në shtëpi?

A ekzistojnë Alienët?

A djegin pordhat kalori?

Kur do vdes?

Përse meshkujt kanë thithka?

A kanë pinguinët gjunjë?

Përse jemi këtu?

A ekziston Zana e Dhëmbit?

A djersijnë derrat?

A duken të pasmet e mia si 40 vjeç?

A është bota e sheshtë?

A jam psikopat?

Përse nuk më ndizet makina?

A kanë burrat menstruacione?

A kanë sy krimbat?

A mund të ngelet një burrë shtatzënë?

Çfarë ndodh nëse pini gjak?

A mund të martohem me kushëririn?

Përse shefi im më urren?


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama