10 telefonat me te mire per vitin 2016

10 telefonat me te mire per vitin 2016

Për shumicën nga ne, telefonat celularë janë qendra e universit tonë. Ai nuk është vetëm një telefon, por edhe vendi ku ju lidheni me botën, flisni me të tjerët.

Ai është fotoaparati dhe kamera juaj, pajisja për të dëgjuar muzikë, GPS-i juaj dhe akoma më shumë.

Më poshtë gjeni një listë të dhjetë telefonave më të mirë në vitin 2016:

1.Apple iPhone 6s

2.Apple iPhone 6s Plus (AT&T)

3.Blu LifeOne X (Unlocked)

4.Google Nexus 6P (Unlocked)

5.HTC 10 (Unlocked)

6.Samsung Galaxy S7 Active (AT&T)

7.Samsung Galaxy S7 Edge (VerizonWireless)

8.Apple iPhone SE (SIM-Free)

9.Samsung Galaxy S7 (VerizonWireless)

10. LG G5 (AT&T)


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama