Kryengritja e Kosovës e vitit 1910

Kryengritja e Kosovës e vitit 1910

Veprimet Luftarake

Shtrirja e terrorit xhonturk në viset e tjera

Shtrirja e terrorit xhonturk ne viset e tjera

Pas shtypjes së kryengritjes së Kosovës ekspedita ushtarake e komanduar nga Shefqet Turgut pasha u shtri edhe në Shqipërinë e Veriut dhe të Mesme. Synimi i qeverisë xhonturke dhe i qarqeve ushtarake më t&e

22 vite më parë | Lexo më shumë »

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama