Lluka Perone

Lluka Perone

Ka lindur më 1920 në Ejaninë (Kalabri, Itali). Pasi kreu studimet e larta për drejtësi dhe gjuhë frënge, ka punuar për një kohë si proesor i gjuhës dhe i letërsisë frënge. Ka botuar këto vëllime me vjersha: "Lule shkëmbi", "Hija e ariut", "Vjershë lirie", "Dërrudhëz".

Marre nga : www.letersia.fajtori.com

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama