Sporti

Sporti

Kendi Sportiv do te kete nje rendesi te vecante ne portalin tone ku pervec domainit sport.al i cili do kete te gjithe lojtaret qe lozin ne superligen Shqiptare por do kete dhe informacion mbi sporte te tjera qe zhvillohen ne vendin tone si : Peshengritja, Qitja, Volejbolli, Shahu, Noti, Mundja etj

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama