Vleresime nga Italianet per skulptorin Qazim Arifi.-

Me daten 28 Mars 2019, ne qendren AUDITORIUM W37, MILANO, bashke me ekspoziten, u be edhe perurimi i Albumit te Artit Bashkekohor:  ARTISTI 19. Ne kete botim voluminoz disa faqe i jane dedikuar veprave te Qazim Arifit, ne te cilin eshte bere edhe nje vleresim kritik dhe kuotim nga kritiku i njohur Italian, Prof. Paolo Levi.

Kjo ngjarje eshte fakt i jehones, promovimit dhe interestit te artit shqiptar dhe ne vecanti te skulptorit te njohur Qazim Arifi

Vleresime nga Italianet per skulptorin Qazim Arifi.-

Skulptori Qazim Arifi

Vleresime nga Italianet per skulptorin Qazim Arifi.-