Thesare nga Çameria.
Stoli te veshjes se gruas çame. Shume nga keto u grabiten nga vrasesit dhe vandalet shoviniste. Ato pak qe u mbarten me vete pas gjenocidit u shiten per nje kafshatë buke.

Ruhen ne nje Koleksion Privat. Jane de demtuara.