Digjet Kurora e Dajtit Tirane. Pas tre ditesh ne heshtje nga cdo media ne Tirane, sot pasdite flaket qe po shkaterrojne Kuroren e Dajtit ndryshojne drejtim, jane kthyer majtas, pas shkaterrimit te Kurores djadhtas. Ministeria qe ka ne varesi Mbrojtjen Civile, thone se po pergatitet te shkoi ne Diber per te takuar shoket e Bablokut, se kerkohen 74 vota. Tv-te e Tiranes japin lajme me dhurata qe Topmodelet marrin nga te dashurit. Ceshtje te politikes: Bojkoti i Futbollit.

Edi Rama pasi e shikoj zjarrin nga Keshtjella e Krujes, u sigurua, qe nuk do zbriste ne Surrel dhe u nis per ne Greqi, per te pershendetur Micotaqisin.

V.O. Sapo te shikohet qe zjarri u shua, do publokohen disa artikuj radhasi nga Ministria e Bujqesise dhe Drejtoria e Pyjeve per sukseset e mbrojtjes dhe rritjes se siperfaqeve te pyllzuara.

Digjet Kurora e Dajtit

Mbrojtja Civile do kerkoi fonde, se i hargjoi ne shuarjen e zjarrit ne Dajt. Do kete nje tender per pastrimin e ketyre zonave te shkrumbuara.

Njerzit mendojne e po veprojne vetem ne nje drejtim: Te ikim sa ma pare….nga ky vend….

Shqiperise naten i duken flaket dhe diten tymi …