Shqiptarët bëjnë namin në SHBA, qëllojnë në dasëm me kallash.-

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës disa të rinj nga Shqipëria shihen në një video duke shtënë në ajër me armë zjarri kallashnikov, në dasmën e një të afërmi të tyre.

Të veshur të gjithë njësoj, të rinjtë mbajnë në duar edhe një flamur shqiptar për të shprehur patriotizmin, ndërsa disa familjarë të tjerë shijojnë shfaqjen “alla shqiptarçe” në mes të Amerikës.

Video, e cila u shpërnda në rrjetet sociale me mbishkrimin “Na ka rrit tradita me pushkë e çifteli”, është bërë virale dhe ka marrë deri tani mijëra klimime.