Arben Malaj

Shpërthen Arben Malaj nga Teatri: Të mblidhet parlamenti, të ndalohet shembja

24 Korrik, 2019

Protestës së artistëve tek Teatri Kombëtar i është bashkaur dhe ish-minsitrii  Financave, Arben Malaj. Ai u ka bërë thirrje të gjithë socialistëve të reagojnë dhe të mos lejojnë shembjen e Teatri Kombëtar.

“Në radhë të parë i duhet Gramoz Ruçitv që të mbledh parlamentin dhe deputetët që janë pushim që të marrin një vendiom që të ndalohet mënjeherë shembja e Teatrit Kombëtar”, tha Malaj.