30 Mars 2023

Banorja e Bërxullës e ngritur në protestë për aksin Thumanë-Kashar, ka reaguar e revoltuar pasi nuk kanë marrë asnjë përgjigje nga qeveria për shqetësimet e tyre.

Ajo u shpreh se “kjo është qeveria më e poshtër”, me në krye “kryeministrin më të keq të të gjitha kohërave”.

Ndërsa quajti kryeministrin Rama dhe zv.kryeministren Balluku “bijë hajdutësh”.

“Qeveri më e poshtër nuk kam parë. Ky është kryeministri më i keq, me gjithë qeveritarët e tij më hajdutë. Mos të mendojë se

Edi Rama dhe Balluku bijë hajdutësh. Ka për tu bërë libër me këtë që bëri ky. Prandaj çoi në Hipotekë Dallëndyshe Bicin se e ka thurur planet, për ne këtu. Nuk e lëshoj pronën nëse nuk ka shpërblim banese, toke, apo nënkalim”, tha ajo.

Gayeta Shqiptare