PUKA

Puka, shembull i mikpritjes dhe aventurës, destinacioni i pranverës për 2019-ën. –

Nga qytetet dhe vendet e bukura që ka vendi ynë, nga veriu në jug, këtë herë Flora Xhamani Baba nga Revista “Travel” ka veçuar Pukën, parajsa e mikpritjes dhe aventurës.

Fundjavat nuk janë më për të ndenjur në shtëpi. Janë të shumtë njerëzit që zgjedhin destinacione të ndryshme, kjo falë edhe guidave të shumta apo agjensive të ndryshme që organizojnë udhëtime një ditore.

Fush Arresi

Nga qytetet dhe vendet e bukura që ka vendi ynë, nga veriu në jug, këtë herë Flora Xhamani Baba nga Revista “Travel” ka veçuar Pukën, parajsa e mikpritjes dhe aventurës. Nga studio e emisionit “Rreze Dielli” në Report Tv, Xhamani-Baba u ndal te transformimi që ka pësuar qyteti së fundmi, por edhe ushqimi i mirë, ajri e uji i pastër që të ccojnë me kënaqësi drejt verilindjes.

Puka