Politikanet tone ende te Ura.

Nga Bujar Kapexhiu.

A po e humbasim sërish ‘trenin’ e negociatave?
Shqipëria do të duhet të presë vjeshtën për të mësuar nëse do i hapen negociatat. Shtyrja e vendimit është një histori më e komplikuar dhe nuk ka lidhje vetëm me shkaqe teknike.

Bujar Kapexhiu: Politikanet tone ende te Ura.

Por çfarë na pret deri në shtator dhe përse nuk po përparon me ritmet e duhura integrimi i vendit?