Pogradec,  grafike e aplikuar ne metal.

Nga: Anastas Kostandini – Taso

Kjo veper arti prej disa ditesh u vendos ne njerin krah te hyrjes kryesore te nderteses se Bashkise se Pogradecit. U mundesua prej dashamiresise se kryetarit, zotit Ilir Xhakolli, zyres se Urbanistikes dhe asaj te Kultures prane kesaj Bashkie, ne kuader te nismes per te gjalleruar hapesirat publike me vepra arti. Kjo grafike e aplikuar ne metal na tregon nje legjende popullore Pogradecare kushtuar liqenit . Me nje teknike jo te zakoneshme grafike dhe me ndihmen e ndricimit te vecante naten, qytetaret do shijojne permbajtjen e pasur te legjendes mbi liqenin dhe dashurise mes se bukuroshes dhe eres pranverore.

Stili realist dhe detajet e pasura tregojne njekohesisht dhe bukurine dhe poezine e zones tone aq te mirenjohur per te gjithe .

Anastas Kostandini

Anastas Kostandini