Vajza qe shet libra

“Nuk pret se cili emigrant të vijë nga Anglia apo Zvicra që t’i ofrojë pushimet”, gazetari i njohur shqiptar befasohet nga ajo që shikon në plazh: Me trupin e vajosur dhe me tanga ajo…

9 GUSHT 2020

Gazetari Granit Sokolaj teksa po shijon pushimet i ka tërhequr vëmendjen një vajzë e re në plazh. Ajo shfaqet bregut të detit me libra në dorë teksa mundohet t’ua shesë pushuesve.

Gazetari shkruan se kjo është një vajzë për t’u marrë shembull.

“Ka zgjedhur te mos jete “skllave” ofertash, por shitese levizese librash.”, shkruan ai.

Postimi i plotë:

Nje vajze per t’u marre shembull!!! Ne piken e vapes, ka zgjedhur te ece brigjeve te Jonit, me nje stive librash ne krah dhe shume te tjera ne çante. Shijon detin nga larg, duke nxjerre ndoshta te ardhurat per shkollen e saj, pa pritur se cili emigrant do vije nga Anglia apo Zvicra e t’i ofroje pushimet ne Drimadhes, Jal apo Ksamil, nga ku mund te postonte foto te bukura, trupin e vajosur dhe me tanga apo pjatat me prodhime deti perpara. Ka zgjedhur te mos jete “skllave” ofertash, por shitese levizese librash.

Vajza qe shet libra

G. Sot