Gjergj Buxhuku

Në Shqipëri bëhet kontrabandë nafte deri në 300 milionë euro në vit

9 MAJ 2022

Administratori i Konfinudstrias Gjergj Buxhuku i ftuar në MCN TV se në Shqipëri bëhet kontrabandë nafte në shifra kolosale, ku pastrohen 300 milionë euro në vit.

Gjergj Buzhuku bën deklaratën e fortë: Në Shqipëri bëhet kontrabandë nafte deri në 300 milionë euro në vit.

“Është shumë e qartë që edhe brenda kësaj kategorie mund të ketë nënburime, që mund t’i takojnë kategorive të parave të krimit dhe korrupsionit, ku futet politika brenda. Nëse përmblidhen bashkë mund të përbëjnë pjesën dërrmuese të asaj që do të bëjë objekt të faljes. Ka dyshime të arsyeshme që në Shqipëri bëhet kontrabandë nafte në shifra kolosale, deri në 300 milionë euro në vit që duhet të pastrohet. Bumi i madh i industrisë së ndërtimit, në Shqipëri ka bum të madh. Paratë që pastrohen ende nuk e kanë mburojën nga partnerët dhe ndoshta është thelbi i amnistisë së radhës”, tha Buzhuku.

Gazeta Sot