Mjeshtri Kapexhiu thumbon Ramën, karikatura virale

14/03/20

Prezenca kudo e kryeministrit pasi ka shpërthyer kriza e koronavirusit, është një prej fenomeve që po hasin njerëzit.

Ai paraqitet në ekran po dhe hapësirat më private të qytetarëve, si mesazhe, apo doli disa ditë në cdo telefonatë që dikush bënte.

Kjo nuk është mirëpritur nga publiku. Aq më tepër, kur kryeministrit iu kërkua herët të merrte masa, ndërsa ai mbante qendrime arrogante e shpërfillëse, madje akuzonte per përhapje paniku e dashakeqësi ata që prej fillimit, u shprehën se duheshin akte urgjente nga qeveria.

Mjeshtri Kapexhiu ka sjellë me këtë punim për Mapo, pikerisht prezencën e tepruar të Ramës, pasi kriza shpërtheu.

Gazeta Mapo