Memoriali i Skënderbeut ne Lezhe me Çati  te demtuar. –Kremtojme: “Vitin e Skenderbeut”!? –

Mbulesa e memorialit të Skënderbeut në Lezhë, është prishur teksa nuk dihet se kur do të nisin punimet, teksa po afron dhe sezoni turistik.

Sipas pamjeve, mbulesa dhe muret e memorialet janë të shkatërruara ndërsa probleme ka dhe me parkun arekologjik përreth tij. Ai përdoret si tualet publik në disa zona.

Projekti është miratuar në 10 prill me një vlerë 384 milionë lekë të vjetra, por nuk dihet data e fillimit të punës.