Gjovalin Paci – Ekspozite: “SKENDERBEU”. – 21 prill 2018, ora 19.00. –

  • Në kuadër të Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriotit Skënderbeut, piktori i mirënjohur Gjovalin Paci në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar hap ekspozitën e tij me titull “SKËNDERBEU”.
    Në këtë ekspozitë do të ekspozohen më shumë se 60 piktura të Heroit tonë Kombëtar të punuara në disa teknika, në situata dhe periudha të ndryshme të jetës së tij.

Piktori Gjovalin Paci

Ju mirëpresim, më datë 21 prill 2018, ora 19.00 në hapjen e ekspozitës pranë sallës së ekspozitave në Muzeun Historik Kombëtar!