Policia e Shtetit

Kemi Efektive te Policise se Shtetit te devotshem dhe sherbetore te ligjit.
Shenim nga: Jaho Brahaj.
Jemi te perfshire ne nje fushate denigruese ndaj Policise se Shtetiit per shkak te disa skandaleve qe shohim nga police te vecante. Une si qytetar bej thirrje te mos pergjithsojme keto fenomene negative nga efektive te emeruar dhe suportuar nga element te vecante nga politika dhe nga njerez me pushtet te Parase.
Kemi Efektiv te policise te devotshem dhe sherbetore te ligjit, te perkushtuar per mbrojtjen dhe ruajtjen e rendit dhe te qytetarit.
Te perkrahim te ndershmit dhe te luftojme elementet aventuriere dhe ato krere te policise qe perdridhen per te fshehur dhe mbrojtur mbrapshtite e disa policeve dhe disa shefave te tyre.

Policia e Shtetit