24 Qershor 2024

Në të gjithë Japoninë, kamionë të vegjël qarkullojnë nëpër qytet dhe fshat, duke transportuar gjithçka, nga paletat e vogla të lëndës drusore deri te veglat e ndërtimit.

Por teksa në Japoni kamionët kei janë të lehtë për t’u gjetur, disa artistë të peizazhit i kanë shfrytëzuar duke i kthyer kamionët e vegjël në kopshte vetë.

Qytetet e Japonisë shpesh janë të ndërtuara në zona ku njerëzit që jetojnë në apartamente nuk kanë shumë qasje në kopshte.