Hoxha falë Bajramin ne Drenas me veshje kombëtare

11 Gusht 2019

Një hoxhë sot u kujdes që ta përcjellë mesazhin se kombi dhe feja janë dy gjëra të ndara.

Kështu në ditën e Kurban Bajramit, imami Osman Musliu doli para xhematit ne  Drenas me veshje kombëtare shqiptare.

nga gazetarja Rejhane Selimi.