Është më e bukura në botë, por… e kanë braktisur! (Foto). –

Jahz, është një fotograf francez i cili realizon fotografi të vendeve të braktisura.

Gjatë karrierës, ai ka vizituar vende të ndryshme të botës.

Nga të gjitha vendet e braktisura, ai ka vizituar edhe Kështjellën Miranda.

Duke i realizuar foto dhe duke mbledhur informacione, ka deklaruar se është kështjella më e bukur e braktisur në botë.

Kështjella Miranda është ndërtuar në shekullin e 19-të, në një provincë në Namur të Belgjikës.

Por që nga tetori i 2017-ës, Kështjella është shkatërruar plotësisht dhe pak herë vizitohet.

Kështjella u ndërtua nga arkitekti Edward Milner.

Kështjella është bosh që nga viti 1991, pasi shpenzimet për ta ringjallur janë tejet të mëdha dhe kërkesa për investitorë ka dështuar disa here.