Edhe në ditën e votimit (30 qershor) PS shpërndan thasë me miell. Foto.

30/06/2019.

Edhe në ditën e votimit PS shpërndan thasë me miell për t’i detyruar varfanjakët në Fier të shkojnë përt të votuar. Denocimi është bërë nga kryetari i PD Fier, Luan Baçi, i cili ka shpërndarë edhe videon dhe fotot ku makina e PS shpërndan thaës me miell në mes të ditës dhe në mes të votimeve…

“Bashkia qe duam, vazhdon fushaten shperndan miell, edhe ne keto momente, afer shkolles Pinellopi Piro, ku dhe votohet”, shkruan Baçi.