E ndjej per detyre tju sqaroj deri ne fund, sepse hall i madh na ka zene o miq fisnike te dashur

Nga Sazan Guri

20 shkurt 2021

 1. Ju po merrni nje transparence pikerisht per shkak te perpjekjes se perbashket, aq sa po merrni, si ju edhe ne, e kemi pasur zero deri tani.
 2. Askush nuk e dinte marredhenien midis institucioneve, mizerabel, aman po e merrni vesh.
 3. Po merrni vesh se grupi i dyte negociator nuk ka autorizim,
 4. Po merrni vesh se 12 milja na prek dhe na leron fene, duke na grabitur ZEE dhe shelfin detar, por na thane qe s’na prish pune 12 milja neve,
 5. Po merrni vesh qe Kryeministri nuk ka tager per ne Hage, sepse i duhet autorizim nga Presidenti,
 6. Po merrni vesh qe nuk po cohet mosmarreveshje, por mareveshje,
 7. Po merrni vesh se nuk cohet ne Hage, as ne Hamburg, por diskutohet brenda vetes, ne opozite, ne parlament, ne presidence, ne Gj. Kusht, etj etj,
 8. Po merrni vesh se po shkon me harta greke,
 9. Po merrni vesh se ishujt kane efekt te plote,
 10. Po merrni vesh se shteti grek nderroi edhe metoden e matjes nga vija te drejta te mbylljes se gjireve ne vija baze, duke na grabitur ne zonen Korfuz – Sarande 2/3 ata me 1/3 ne etj etj
 11. Çfare duhen më gjera konkrete, kur sishin për tu zbuluar kurre.

12 Çte bejme me per te qene shqiptar i mire,

Ndaj, lexoni dhe i kuptoni rreshtat dhe nderrreshtat, flm miq të dashur, ju fola pak me ton, me falni,