8 shtator 2020

Zhvillimet e fundit në vend, konkretisht marrëveshja e nënshkruar në Uashington mes Kosovës dhe Serbisë me ndërmjetësim amerikan dhe vazhdimi i dialogut në Bruksel, ka bërë që AAK-ja ta mbledhë partinë.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, e cila është pjesë e koalicionit nuk ishte pajtuar me pikën e marrëveshjes që përmendet liqeni i Ujmanit dhe kërcënoi më largim nga koalicioni.

Gaz. Sot