Monument Kulture

Deshmi dhe shenje qe flet per Monumente Kulture ne Shqiperi.

Pa mohuar punen e paket per mbrojtjen e bere, shpeshhere shkel  e shko (pa profesionalizem) per Monumentet, ne shumicen e rasteve kjo “tabele” eshte e vetmja deshmi dhe shenje qe flet per Monumente Kulture ne Shqiperi.

Monument Kulture

Monumentet e Kultures jane e ardhmja e identitetit tone kulturor.