Vjershe e redaktuar

Qe nga lindja e gjer ne vdekje jeta ime eshte rruge dhe lufte
(Kujdes!)
Qe nga lindja e gjer ne vdekje jeta ime eshte kenge,
(E pranueshme)
Nje vajze me qendroi perballe, me mbeshtolli me veshtrimin e bute
(Intimiste!)
E mua m'u moren kembet
(Absurde!)
Mbreme piva shume cigare e gjumi s'me zuri
(Perse?!)
Pergjegjesi i strehimit serish shokun tim e genjeu
(S'ndodh kurre!)
E kerkuam gjithkund po s'e gjetem. Mos prishte humorin tone
(Pesimiste!)
Shoku yne na u fsheh
(E gabuar!)


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama