U keput teli

U keput teli
Ne gishtat e kitaristit
Dhe dhembja mbeti
Ne zgavren e zemres

Ne gishtat e kitaristit
Endrra u be fjolle pikellimi
Ne oxhakun e saj ra nje yll
Nje yll si sy ujku

Dhe dhembja mbeti
Per te pergenjeshtruar mbreterit
Qe zvarranikeve u premtojne
Krahe shqiponje

Ne zgavren e zemres
Nga dashuria per jeten
U keput teli i vetem
I kitares se shpreses

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama