S.O.S


Dhe tani në udhëkryqin e jetës.
Mundohem të zgjedh mes ateizmit dhe fesë,
Por më parë këto pyetje i bëra vetes:
Kush jam unë? Nga erdha? Ku shkoj?
Vallë edhe sa vjet do të jetoj?
U linda dhe do të vdes, po më pas?
Ushqim për krimbat a në parajse?!
Ju lutem, më ndihmoni!

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama