Pritja eshte...

Pritja eshte litar i tendosur
Dhe dashuria gershere e rende
Qe ti perpiqesh ta ngresh me te dy duart
Por duart t'i kane lidhur me zinxhire te hidhur
Atehere ti perpiqesh t'i zgjidhesh ato
Dhe koha iken moskokeçarese ndaj mundimit tend
Atehere ti perpiqesh te mbash kohen
Por kjo eshte rraskapitese e padurureshme
Nje çast ti mbeshtetesh tek litari i pritjes
Dhe befas ndodh mrekullia
Zemra te rreh kaq furishem sa litari merr zjarr
Ti s'ke nevoje per gershere ne duar
Pritja merr fund dashuria vjen
Por nderkohe zemra te ka pushuar

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama